Ποιοι είμαστε

Είμαστε η δική σας ομάδα διαχείρισης ενοικιάσεως ακινήτων. Ειδικότητα μας η ενοικίαση κατοικιών αναψυχής. ΣΤΟΧΟΣ μας η προσέλκυση τουριστών από όλες τις χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ: η μεγιστοποίηση των εσόδων σας από την ενοικίαση του σπιτιού ή της βίλας σας. Η φροντίδα του χώρου σας είναι αποκλειστικά δική μας υπόθεση.

 

 

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ: Διαθέτοντας έμπειρο προσωπικό στο χώρο του διαδικτύου μπορούμε ανά πάσα στιγμή να σας παρέχουμε όποιες πληροφορίες χρειάζεστε: Check-in, Check-out των πελατών σας, αλλαγές κρατήσεων, διαχείριση κλπ. Εμεις διαχειριζόμαστε τα πάντα για λογαριασμό σας και εσείς απλώς το απολαμβάνετε.

 

 

Στην ιστοσελίδα μας οι πελάτες σας θα βρουν πληροφορίες για όλη την πόλη αναλυτικά όπως και πληροφορίες για ότι χρειαστούν (φαγητό, διασκέδαση κλπ) που θα τους βοηθήσουν να κάνουν τις διακοπές τους αξέχαστες.

 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡAΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΑΣ

 

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

 

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ email στη διεύθυνση ( fantastic.web@hotmail.com ) ή στο τηλ. 6973681659  /  6949143014