Πακέτα/Τιμές

 

 

 

ΠΑΚΕΤΟ  I

Στο πακέτο Νο I γίνεται καταχώρηση του σπιτιού ή της βίλας σας σε ιστοσελίδα που δημιουργείται από εμάς για να μπορέσουμε να αναδείξουμε το χώρο σας σε χώρους όπως AirBnB και Booking αντίστοιχα. Επικοινωνούμε με τους υποψήφιους πελάτες σας, κάνουμε την κράτησή τους και τους ενημερώνουμε μέσω της ιστοσελίδας μας για οτιδήποτε αφορά την πόλη σας και φυσικά την περιοχή που βρίσκεται το κατάλυμα σας.
*Το πακέτο μας Νο Ι μπορεί να αναλάβει την παρουσία του χώρου σας στο διαδίκτυο όπου και αν βρίσκεται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

ΠΑΚΕΤΟ  II

Στο πακέτο Νο ΙΙ αναλαμβάνουμε επιπλέον την φωτογράφιση του χώρου σας, την άφιξη και την αναχώρηση των πελατών σας σε συγκεκριμένες ώρες. Παράλληλα έχουμε έτοιμο έναν οδηγό (χάρτη) της οικίας σας για τους πελάτες. Επίσης συλλέγουμε σε ειδικούς σάκους τα λινά προς καθαρισμό κ τέλος το καθάρισμα του χώρου και την ετοιμασία του από έμπειρους ανθρώπους για επόμενη ενοικίαση και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές!

*Οι υπηρεσίες του πακέτου Νο ΙΙ προς το παρόν λειτουργούν μόνο στην πόλη των Χανίων

 

ΠΑΚΕΤΟ  III

Το πακέτο Νο ΙΙΙ περιλαμβάνει το πακέτο Νο Ι και Νο ΙΙ με επιπλέον υπηρεσία το πλύσιμο των λινών σε καθαριστήριο.
Ελέγχουμε την κατάσταση της οικίας τακτικά για την καλύτερη λειτουργία της.
Αναπληρώνουμε τα αναλώσιμα προϊόντα με την καλύτερη ποιότητα.
Όλα γίνονται από έμπειρους ανθρώπους στο χώρο για την καλύτερη εξυπηρέτηση και τις καλύτερες τιμές για εσάς.

*Οι υπηρεσίες του πακέτου Νο ΙΙΙ λειτουργούν προς το παρόν μόνο στην πόλη των Χανίων.

 

Τέλος θα είμαστε στη διάθεση τη δική σας και των πελατών σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

 

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ EMAIL ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ( fantastic.web@hotmail.com ) ή στο τηλ. 6973681659  /  6949143014